Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

RASFF: Definicje i klasyfikacja

Kategoria: Strefa Managera

W raportach ANALIZA FOOD RISK, które zamieszczamy w Strefie Managera, stosowane są różne definicje odnośnie kategorii produktów oraz zagrożeń, które są zgłaszane. W poniższym artykule przedstawiamy wszystkie używane kategorie produktów i zagrożeń wraz ze szczegółowymi opisami i przykładami.

 

Wybierz obszar: Bezpieczeństwo żywności RASFF Strefa Managera

Autor: Strefa Managera

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.