Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Czy to początek końca ery mięsa - Czy jesteśmy świadkami przełomu i możemy mówić o rewolucji mięsa roślinnego?

Czy to początek końca ery mięsa - Czy jesteśmy świadkami przełomu i możemy mówić o rewolucji mięsa roślinnego?

OPRACOWANIE W CYKLU LAST MONTH REVIEW - RAPORT DOSTĘPNY W STREFIE MANAGERA LUB ZA JEDNORAZOWĄ OPŁATĄ

 

Czy to początek końca ery mięsa - Czy jesteśmy świadkami przełomu i możemy mówić o rewolucji mięsa roślinnego?


Celem opracowania nie jest bardzo głęboka synteza rynku produktów zastępujących mięso, celem jest przedstawienie źródeł i kontekstu komunikacji medialnej, która miała miejsce w głównych kanałach informacyjnych ważnych dla branży spożywczej, z możliwie różnorodnych źródeł i części świata. Skupilismy się na ostatnich tygodniach. Przy okazji tej analizy ocenimy, jak Covid-19 wpłynął na rynek produktów Plant-Based.

W pełnej wersji tekstu dostępnego w Strefie Managera znajdziesz:

 

  • Przegląd i analizę doniesień z obszaru Plant-Based z Polski i całego świata
  • Linki do źródeł informacji na temat strategii, trendów i poszczególnych strategii największych graczy
  • Prezentację najciekawszych Case study i skróty doniesień
  • Zestawienie największych graczy w tej kategorii produktowej w Polsce

Z analizy dziesiątek źródeł i publikacji dowiecie się Państwo o: strategiach firm, trendach rynkowych, nowych produktach, projektach. 

Dla zainteresowanych możliwe również przygotowanie pogłębionej analizy kategorii przez zespół ekspertów działu FoodFakty Insight. 

Dla osób zastanawiających się nad zakupem dostępu do Strefy Managera z przyjemnością udostępnimy materiał na specjalnych warunkach.

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn