Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NAGRANIE - FFSW: Dbaj o bezpieczeństwo – 09.06

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Trzeci dzień FFSW poświęciliśmy trzem blokom tematycznym. Wszystkie w aspekcie wpływu na bezpieczeństwo produktów spożywczych.

Pierwszy blok to zagadnienia związane z opakowaniami w tym szczególnie interesujących każdego producenta, aspektów ekologiczności opakowań.

Drugi blok to higiena produkcji i kontrola jej zachowania. Przedstawiliśmy spojrzenie na zagadnienie z bardzo rożnej perspektywy, każda wniosła nową wiedzę i praktyczne wskazówki.

Trzeci blok to przegląd kilku obiecujących i coraz częściej stosowanych nowych technologii wykorzystywanych przy przedłużaniu trwałości żywności.

Wydarzenie skierowane do

Do wszystkich, którzy na każdym etapie łańcucha mają bezpośredni lub pośredni wpływ na decyzje lub wpływ na bezpieczeństwo żywności. Zakres i poziom merytoryczny referatów skierowany do profesjonalistów z obszaru produkcji, technologii, zarządzania jakością, marketingu, komunikacji, zarządzania i pozostałych kluczowych obszarów w firmach branży spożywczej. Zaproś koniecznie kolegów z firmy.

eFORUM ZORGANIZOWANE DZIĘKI


 

PARTNERZY GŁÓWNI FFSW

PARTNERZY GŁÓWNI DNIA

PARTNERZY DNIA

POZOSTAŁE ZAANGAŻOWANE ORGANIZACJE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

Polski Komitet Normalizacyjny

Politechnika Gdańska

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

PATRONAT NAD WYDARZENIEM OBJĄŁ

GŁÓWNY INSPEKTOR JAKOŚCI HANDLOWEJ ARTYKUŁÓW ROLNO-SPOŻYWCZYCH ORAZ POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY

 

Program

Percepcja bezpieczeństwa żywności Europejczyków według badań Eurostatu

Janusz Olejnik – FoodFakty

Jak zapewnić bezpieczeństwo żywności stosując opakowania zgodne z wymogami gospodarki obiegowej?

Maciej Gierszewski Sealed Air

Opakowania biodegradowalne i kompostowalne do żywności w świetle wymagań BRC GS Packaging Materials – przepisy prawne, kwalifikacja dostawców, istotne aspekty certyfikacji

Mieczysław Obiedziński  TÜV SÜD Polska

Na co zwrócić uwagę przy zakupie eko opakowań?

Adam Fotek – J.S. Hamilton

Optymalizacja procesów mycia i dezynfekcji

Radosław Adamiak – CID LINES

Praktyczne wykorzystanie mikrobiologii jako narzędzia w prewencji

Maria Czuba-Latoń – Coca-Cola HBC

Dążenie do diagnostyki predykcyjnej - wykład w języku angielskim

Jean RollinbioMérieux

Pulsacyjne pole elektryczne

dr inż. Artur Wiktor – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Przetwarzanie wysokociśnieniowe (High Pressure Processing - HPP) - obecny stan i perspektywy na przyszłość

dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk – Politechnika Gdańska

Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.