Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

RASFF - Podsumowanie roku 2020

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

RASFF w postaci ogólnodostępnej dostarcza Państwu ogromną ilość danych i to za darmo, jednak bez ich analizy, agregacji i systematycznego zestawienia pozostają one nadal tylko i wyłącznie danymi. Bez wielogodzinnego nakładu pracy trudno uzyskać pełną wartość z korzystania z RASFF.

 

RAPORT - RASFF PODSUMOWANIE ROK 2020

SPECJALNIE DLA UCZESTNIKÓW FOODFAKTY SAFETY WEEK

 

Od redakcji FoodFakty

Z okazji FoodFakty Safety Week przygotowaliśmy dla Państwa niespodzianki w formie bonusów za uczestnictwo oraz wypełnienie ankiety po wydarzeniu, która nie zajmie więcej niż 5 min.

Unikalny raport RASFF - podsumowanie 2020, to kolejny bonus dla uczestników FFSW. Jakie zagrożenia były najczęstsze w 2020 r., w jakich produktach, jak wypadła Polska na tle innych krajów EU? Te i wiele innych przydatnych do weryfikacji planu kontroli informacji w kilkudziesięciu stronicowym raporcie podsumowującym bazę RASFF. Raport jest tym cenniejszy, że po zmianie portalu, już nie można pobrać danych do Excel. Raport jest elementem oferty Strefa Managera FoodFakty.

Jest to tylko jeden z przykładów opracowań dostępnych w Strefie Managera, w której dedykujemy setki godzin pracy naszych specjalistów każdego miesiąca, żeby dane przekształcić w informację managerską.

Kolejne niespodzianki już wkrótce. Serdecznie zapraszamy!

FoodFakty Safety Week

Autor:Strefa Managera
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.