Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Strefa Managera: Wznowienie prac nad nowelizacją ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia

Kategoria: Strefa Managera

Poniższy artykuł jest dostępny w Strefie Managera 


>>Przeczytaj Abstrakt <<

Wybierz obszar: Strefa Managera

Autor: Grażyna Osęka

Grażyna Osęka

Grażyna Osęka – wspólniczka założycielka specjalistycznej firmy doradczej Foodie Sp. z o.o. sp.k.

Technolog żywności i prawnik. Od blisko 20 lat doradza firmom oraz organizacjom branży spożywczej i farmaceutycznej w zakresie prawa żywnościowego: kwalifikacji produktu, wprowadzania do obrotu, a także znakowania, prezentacji i reklamy. Udziela także wsparcia w postępowaniach sądowo-administracyjnych.

Posiada doświadczenie w administracji publicznej- w Głównym Inspektoracie Sanitarnym zajmowała się suplementami diety i nowymi składnikami żywności. Absolwentka wydziału technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego oraz wydziału prawa Europejskiej Wyższej Szkoły Prawa i Administracji w Warszawie. Doktorantka w Zakładzie Prawa Rolnego i Żywnościowego Instytutu Nauk Prawnych PAN.

Foodie Sp. z o.o. Sp. k. jest firmą doradczo-szkoleniową. Od 2008 r. świadczy specjalistyczne usługi konsultingowe, przygotowując opinie i interpretacje w oparciu o przepisy prawa. Pośredniczy także w krajowych i europejskich procedurach administracyjnych dot. żywności i kosmetyków.

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn