Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Raport RASFF - podsumowanie roku 2020

Raport RASFF - podsumowanie roku 2020

RASFF w postaci ogólnodostępnej dostarcza Państwu ogromną ilość danych i to za darmo, jednak bez ich analizy, agregacji i systematycznego zestawienia pozostają one nadal tylko i wyłącznie danymi. Bez wielogodzinnego nakładu pracy trudno uzyskać pełną wartość z korzystania z RASFF.

Dedykujemy setki godzin pracy naszych specjalistów każdego miesiąca, żeby dane przekształcić w informację managerską.

Oddajemy Państwu w ramach FoodFakty Safety Week  kompleksowe opracowanie sytuacji w roku 2020 na tle poprzedzającego roku. Wierzymy, że otrzymujecie Państwo pakiet wiedzy, który ułatwi weryfikację założeń systemu HACCP w Państwa organizacjach i zwiększy Państwa wiedzę. Jest to tylko jeden z przykładów opracowań dostępnych w Strefie Managera.

Ten raport powstał jako element FoodFakty Safety Week i jest jednocześnie przykładem zawartości Strefy Managera, gdzie oprócz podobnych raportów w skali każdego miesiąca znajdziecie Państwo:

Przegląd zmian prawa – inteligentny plik excel z możliwością zaawansowanego sortowania treści oraz abstraktami do nowych aktów prawnych

Raporty Food Risk – raporty podsumowujące każdy miesiąc z dodatkowym plikiem tabel przestawnych do samodzielnych analiz do poziomu każdego zgłoszonego przypadku

Artykuły prawne i eksperckie – po kilka każdego miesiąca, specjalistyczne opracowania prawne na temat bieżących problemów, przygotowywanych przez zespół współpracujących kancelarii

Webinaria i szkolenia – dziesiątki zarejestrowanych wydarzeń z wybitnymi ekspertami w swojej dziedzinie, dostępnych 24/7 dla użytkowników Strefy

Warsztaty managerskie w ramach Strefy – to nowa formuła którą rozwijamy

I wiele innych korzyści i materiałów

Wszystko w minimalnym koszcie dziesiątki razy mniejszym niż koszt przygotowania tych materiałów. To nie jest decyzja finansowa, to decyzja czy chcecie Państwo wiedzieć więcej i mieć narzędzia do rozwoju Kultury Bezpieczeństwa Żywności.

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Materiał opublikowany dnia: 04.06.2021

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.