Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Jak przetrwać dzień audytu? - 5 wskazówek Eksperta

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Dr Nuno F. Soares – autor wielu książek i artykułów, konsultant i trener w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności - w opracowaniu pt. Jak przetrwać dzień audytu? udziela wskazówek, jak przebrnąć przez ten tak „ważny dzień”, jakim jest dzień audytu.

Przygotowanie się do audytu wiąże się z wzięciem na siebie dużej odpowiedzialności oraz wykonaniem ciężkiej pracy przez specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności. Audyt jest wydarzeniem stresującym zapewne dla każdego. Nie ważne jak długo jesteśmy już specjalistami w dziedzinie bezpieczeństwa żywności - dzień audytu zawsze będzie dla nas dniem szczególnym.

Pomimo, iż specjaliści ds. bezpieczeństwa żywności poświęcili wiele pracy przygotowaniom do audytu, tuż przed nim często pojawią się pytania i wątpliwości:

- Czy zrobiłem wystarczająco dużo?

- Czy jesteśmy przygotowani?

- Czego będzie szukał audytor?

To właśnie jak się do audytu przygotujemy będzie odgrywało kluczową rolę, jak przez niego przebrniemy, czy będzie to przerażające i niespokojne doświadczenie, czy też uda nam się przeżyć go trochę lepiej, postępując zgodnie z 5 sugestiami dra Nuno F. Soares’a.

Zastosowanie ich w praktyce nie ma na celu uniknięcia niezgodności, ale sprawić, żeby audyt był tym, czym powinien być - narzędziem do ciągłego doskonalenia nie tylko systemów, ale także nas samych, specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności.

 

Aby poznać 5 wskazówek dra Nuno F. Soares - jak przetrwać dzień audytu – zapraszamy do pobrania bezpłatnego opracowania.

 

Ekspert FoodFakty – dr Nuno F. Soares będzie organizował warsztaty, które będą dostępne dla członków Strefy Managera FoodFakty.

Wybierz temat: Certyfikacja

Autor: dr Nuno F. Soares

dr Nuno F. Soares

Dr Nuno F. Soares jest założycielem The Why of Food Safety - Become the SLO (Saving Lives Officer) oraz autorem kilku książek i artykułów na temat bezpieczeństwa żywności, m.in. FSSC 22000 V5 i ISO 22000: 2018 BluePrint eBook oraz Food Safety w przemyśle rybnym (Wiley). Jest autorem, konsultantem i trenerem w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa / jakości żywności oraz jako kierownik zakładu.

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.