Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Jak przetrwać dzień audytu?

Jak przetrwać dzień audytu?

Przygotowanie się do audytu wiąże się z wzięciem na siebie dużej odpowiedzialności oraz wykonaniem ciężkiej pracy przez specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności. Audyt jest wydarzeniem stresującym zapewne dla każdego. Nie ważne jak długo jesteśmy już specjalistami w dziedzinie bezpieczeństwa żywności - dzień audytu zawsze będzie dniem szczególnym.

Pomimo, iż specjaliści ds. bezpieczeństwa żywności poświęcili wiele pracy przygotowaniom do audytu, tuż przed nim często pojawią się pytania i wątpliwości:

- Czy zrobiłem wystarczająco dużo?

- Czy jesteśmy przygotowani?

- Czego będzie szukał audytor?

Dr Nuno F. Soares – autor wielu książek i artykułów, konsultant i trener w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności - w opracowaniu pt. Jak przetrwać dzień audytu? udziela wskazówek, jak przebrnąć przez ten „ważny dzień”, którym jest dzień audytu.

 

Zapraszamy do bezpłatnego pobrania materiału.

Materiał udostępniony przez: Nuno F. Soares

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn