Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Przygotowanie się do audytu wiąże się z wzięciem na siebie dużej odpowiedzialności oraz wykonaniem ciężkiej pracy przez specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności. Audyt jest wydarzeniem stresującym zapewne dla każdego. Nie ważne jak długo jesteśmy już specjalistami w dziedzinie bezpieczeństwa żywności - dzień audytu zawsze będzie dniem szczególnym.
Pomimo, iż specjaliści ds. bezpieczeństwa żywności poświęcili wiele pracy przygotowaniom do audytu, tuż przed nim często pojawią się pytania i wątpliwości:
- Czy zrobiłem wystarczająco dużo?
- Czy jesteśmy przygotowani?
- Czego będzie szukał audytor?
Dr Nuno F. Soares – autor wielu książek i artykułów, konsultant i trener w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności - w opracowaniu pt. Jak przetrwać dzień audytu? udziela wskazówek, jak przebrnąć przez ten „ważny dzień”, którym jest dzień audytu.
Zapraszamy do bezpłatnego pobrania materiału.
Materiał udostępniony przez: Nuno F. Soares
Materiał opublikowany dnia: 01.09.2020
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto