Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
GFSI wprowadziło pojęcie KBŻ w 2018 r., Codex dodał ją do Ogólnych Zasad Higieny Żywności w 2020 r., a Unia Europejska wprowadziła ją do prawa w 2021 r. O czym mówię?
KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
A Ty? W jaki sposób kultywujesz pozytywną kulturę bezpieczeństwa żywności w swojej organizacji?
Prawdopodobnie słyszałeś i wiesz, że kultura bezpieczeństwa żywności jest podstawą bezpieczeństwa żywności, ale jak to zrobić?
Ebook I'm a SLO - Mindset and Framework to cultivate a positive Food Safety Culture zawiera wskazówki, jak to zrobić.
Istnieją 3 poziomy, na których należy pracować:
1- Sposób myślenia "Jestem SLO" (I'm a SLO Mindset)
2- Proces i procedury (2 poziomy, samoocena w 5 wymiarach)
3- Wskaźniki (KPI)
Celem tego ebooka jest wsparcie specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności i zaoszczędzenie im wiele czasu (i bólu głowy) podczas prowadzenia organizacji przez podróż po kulturze bezpieczeństwa żywności.
Autorem opracowania jest:
Po kliknięciu w Chcę to, musisz tylko wprowadzić kilka podstawowych informacji, aby otrzymać e-book. Jeśli masz jakikolwiek problem z procesem zakupu po prostu skontaktuj się z autorem tutaj.
Kup bezpośrednio od autora
powered by
lub przez FoodFakty:
Materiał udostępniony przez: Nuno F. Soares
Materiał opublikowany dnia: 23.06.2022
Aby zakupić materiały musisz się zalogować
Załóż konto