Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Jestem SLO - sposób myślenia i ramy dla kultywowania pozytywnej kultury bezpieczeństwa żywności

Jestem SLO - sposób myślenia i ramy dla kultywowania pozytywnej kultury bezpieczeństwa żywności

GFSI wprowadziło pojęcie KBŻ w 2018 r., Codex dodał ją do Ogólnych Zasad Higieny Żywności w 2020 r., a Unia Europejska wprowadziła ją do prawa w 2021 r. O czym mówię?

KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

A Ty? W jaki sposób kultywujesz pozytywną kulturę bezpieczeństwa żywności w swojej organizacji?

Prawdopodobnie słyszałeś i wiesz, że kultura bezpieczeństwa żywności jest podstawą bezpieczeństwa żywności, ale jak to zrobić?

Ebook I'm a SLO - Mindset and Framework to cultivate a positive Food Safety Culture zawiera wskazówki, jak to zrobić.

Istnieją 3 poziomy, na których należy pracować:

1- Sposób myślenia "Jestem SLO" (I'm a SLO Mindset)

2- Proces i procedury (2 poziomy, samoocena w 5 wymiarach)

3- Wskaźniki (KPI)

Celem tego ebooka jest wsparcie specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności i zaoszczędzenie im wiele czasu (i bólu głowy) podczas prowadzenia organizacji przez podróż po kulturze bezpieczeństwa żywności.

Autorem opracowania jest:

Po kliknięciu w Chcę to, musisz tylko wprowadzić kilka podstawowych informacji, aby otrzymać e-book. Jeśli masz jakikolwiek problem z procesem zakupu po prostu skontaktuj się z autorem tutaj.

 

Kup bezpośrednio od autora
powered by

 

lub przez FoodFakty:

Materiał udostępniony przez: Nuno F. Soares

Materiał opublikowany dnia: 23.06.2022

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.