Strefa Managera - Pełna lista opracowań, webinariów, artykułów, Eksperci Strefy
Zawsze aktualna lista pozycji dostępnych w Strefie Managera
PL
Dr Nuno F. Soares jest założycielem The Why of Food Safety - Become the SLO (Saving Lives Officer) oraz autorem kilku książek i artykułów na temat bezpieczeństwa żywności, m.in. FSSC 22000 V5 i ISO 22000: 2018 BluePrint eBook oraz Food Safety w przemyśle rybnym (Wiley). Jest autorem, konsultantem i trenerem w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa / jakości żywności oraz jako kierownik zakładu.
ENG
Nuno F. Soares, Ph.D., is the founder of The Why of Food Safety – Become the SLO (Saving Lives Officer) initiative and author of several books and articles on food safety, namely the FSSC 22000 V5 and ISO 22000:2018 BluePrint eBook and Food Safety in the Seafood Industry (Wiley). He is an author, consultant, and trainer in food safety with over 20 years of experience in the food industry in food safety/quality and as a plant manager.
FoodFakty Recognized Ekspert
Słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności, konsulting, szkolenia, doradztwo food safety, food safety professional, SEARCH CONSOLE_SM
Zawsze aktualna lista pozycji dostępnych w Strefie Managera
Dr Nuno F. Soares – autor wielu książek i artykułów, konsultant i trener w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności - w opracowaniu pt. Jak przetrwać dzień audytu? udziela wskazówek, jak przebrnąć przez ten tak „ważny dzień”, jakim jest dzień audytu.
Szacuje się, że w XXI wieku liczba chorób przenoszonych przez żywność wzrosła z powodu ciągłych zmian metod, procesów i praktyk produkcyjnych, jak również spowodowane jest zmianą nawyków konsumpcyjnych.