Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

PL

Dr Nuno F. Soares jest założycielem The Why of Food Safety - Become the SLO (Saving Lives Officer) oraz autorem kilku książek i artykułów na temat bezpieczeństwa żywności, m.in. FSSC 22000 V5 i ISO 22000: 2018 BluePrint eBook oraz Food Safety w przemyśle rybnym (Wiley). Jest autorem, konsultantem i trenerem w zakresie bezpieczeństwa żywności z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa / jakości żywności oraz jako kierownik zakładu.

ENG

Nuno F. Soares, Ph.D., is the founder of The Why of Food Safety – Become the SLO (Saving Lives Officer) initiative and author of several books and articles on food safety, namely the FSSC 22000 V5 and ISO 22000:2018 BluePrint eBook and Food Safety in the Seafood Industry (Wiley). He is an author, consultant, and trainer in food safety with over 20 years of experience in the food industry in food safety/quality and as a plant manager.

FoodFakty Recognized Ekspert

Słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności, konsulting, szkolenia, doradztwo food safety, food safety professional, SEARCH CONSOLE_SM

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.