Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Raport FoodFakty RISK 2020

Raport FoodFakty RISK 2020

Oddajemy Państwu w ramach FoodFakty Safety Week kompleksowe opracowanie sytuacji w roku 2020 na tle poprzedzającego roku. Wierzymy, że otrzymujecie Państwo pakiet wiedzy, który ułatwi weryfikację założeń systemu HACCP w Państwa organizacjach i zwiększy Państwa wiedzę. Jest to tylko jeden z przykładów opracowań dostępnych w Strefie Managera.

Ten raport powstał jako element FoodFakty Safety Week i jest jednocześnie przykładem zawartości Strefy Managera, gdzie oprócz podobnych raportów w skali każdego miesiąca znajdziecie Państwo:

Przegląd zmian prawa – inteligentny plik excel z możliwością zaawansowanego sortowania treści oraz abstraktami do nowych aktów prawnych

Raporty Food Risk – raporty podsumowujące każdy miesiąc z dodatkowym plikiem tabel przestawnych do samodzielnych analiz do poziomu każdego zgłoszonego przypadku

Artykuły prawne i eksperckie – po kilka każdego miesiąca, specjalistyczne opracowania prawne na temat bieżących problemów, przygotowywanych przez zespół współpracujących kancelarii

Webinaria i szkolenia – dziesiątki zarejestrowanych wydarzeń z wybitnymi ekspertami w swojej dziedzinie, dostępnych 24/7 dla użytkowników Strefy

Warsztaty managerskie w ramach Strefy – to nowa formuła którą rozwijamy I wiele innych korzyści i materiałów

Wszystko w minimalnym koszcie dziesiątki razy mniejszym niż koszt przygotowania tych materiałów. To nie jest decyzja finansowa, to decyzja czy chcecie Państwo wiedzieć więcej i mieć narzędzia do rozwoju Kultury Bezpieczeństwa Żywności.

> Dowiedz się więcej

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn