Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NAGRANIE - FFSW: Połącz siły na rzecz bezpieczeństwa – 11.06

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Finałowy piątek, to przegląd najnowszych osiągnięć techniki w obszarze kontroli bezpieczeństwa żywności i trendów w badaniach, ale nie wyłącznie. Mieliśmy okazję dowiedzieć się od praktyków jak kształtują zarządzanie tym obszarem w swojej organizacji, a od osób bezpośrednio zaangażowanych w prace legislacyjne o tym, jakie zmiany czekają nas w kwestii HACCP.

Wydarzenie skierowane do

Do wszystkich, którzy na każdym etapie łańcucha mają bezpośredni lub pośredni wpływ na decyzje lub wpływ na bezpieczeństwo żywności. Zakres i poziom merytoryczny referatów skierowany do profesjonalistów z obszaru produkcji, technologii, zarzadzania jakością, marketingu, komunikacji, zarządzania i pozostałych kluczowych obszarów w firmach branży spożywczej. Zaproś koniecznie kolegów z firmy.

 

eFORUM ZORGANIZOWANE DZIĘKI


 

PARTNERZY GŁÓWNI FFSW

PARTNERZY 

POZOSTAŁE ZAANGAŻOWANE ORGANIZACJE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

Polski Komitet Normalizacyjny

Politechnika Gdańska

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

PATRONAT NAD WYDARZENIEM OBJĄŁ

GŁÓWNY INSPEKTOR JAKOŚCI HANDLOWEJ ARTYKUŁÓW ROLNO-SPOŻYWCZYCH ORAZ POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY

 

 

Program

Wstęp - najliczniejsze przypadki notyfikacji niebezpiecznej żywności w RASFF według kategorii zagrożenia

Janusz Olejnik – FoodFakty

Dobór optymalnej techniki wykrywania alergenów

Bogusław Wiera Argenta

Trendy i bezpieczeństwo w badaniach pestycydów

Anna Szeliga  – J.S. Hamilton

Nowoczesne techniki chromatograficzne w badaniach bezpieczeństwa żywności - spektrometria mas TOF MS sprzężona z chromatografią gazową

Edyta Szyszko – LECO

Nadzór nad jakością mikrobiologiczną wody standardem w produkcji żywności

Dagmara Dziedzina – IDEXX

Sekwencjonowanie wysokoprzepustowe: WGS, metagenomika

i metataksonomika w kontroli bezpieczeństwa łańcucha żywnościowego

dr hab. Dariusz Wasyl –  Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

Kontrola bezpieczeństwa żywności w łańcuchu żywnościowym w Biedronce

Łukasz Żmudziński / Jakub Estkowski – Jeronimo Martins

Ponowne otwarcie gastronomii w czasach pandemii

Eksperci działu Business Assurance Intertek

Nowe ogólne zasady higieny żywności wraz z systemem HACCP zatwierdzone przez Komisję Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO

Magdalena Kowalska – Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.