Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - ANALIZY NOTYFIKACJI RASFF ZA ROK 2023 - RAPORT FOODFAKTY RISK - EXCEL

PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - ANALIZY NOTYFIKACJI RASFF ZA ROK 2023 - RAPORT FOODFAKTY RISK - EXCEL

Raport rozszerzony w formacie Excel: Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie i analizy notyfikacji RASFF za rok 2023: dostępny w ramach abonamentu Strefy Managera - >>sprawdź szczegóły<<

Rozszerzona wersja raportu w formie gotowych do wykorzystania tabel Excel zawiera prezentację danych z systemu RASFF w postaci tabel i wykresów przestawnych.

Dostępne informacje i możliwości rozszerzonej wersji raportu

Raport w Strefie Managera umożliwia dostosowanie analizy danych do potrzeb każdej firmy, stosowania wielowymiarowych filtrów i możliwość stosowania narzędzi tabel przestawnych dających praktycznie nieograniczone możliwości analiz.

Rozszerzona wersja raportu, na bazie szczegółowych danych wszystkich przypadków notyfikacji RASFF przetłumaczonych na język polski, oferuje gotowe zakładki przygotowanych tabel przestawnych w formacie Excel o różnej wstępnej konfiguracji. Użytkownik ma możliwość modyfikacji tabel we własnym zakresie, zmiany parametrów filtrowania i sekwencji danych.

Zakres przykładowych zakładek w raporcie:

Kraj/kategorie zagrożenia/kategorie produktów – pozwala na analizy zagrożeń w wybranej kategorii produktów z uwzględnieniem wybranych krajów pochodzenia.

Kraj/kategorie produktów/kategorie zagrożeń – pozwala na analizy kategorii produktów w wybranej kategorii zagrożenia z uwzględnieniem wybranych krajów pochodzenia.

Tabele dają możliwość ustawienia indywidulanie warunków wyszukiwania do poziomu konkretnych produktów niebezpiecznych lub zagrożeń z uwzględnieniem kraju pochodzenia, kategorii zagrożenia lub kategorii produktów, a kliknięcie w ilość w tabelach przełącza na listę syntetyczną wszystkich pasujących przypadków, zawierającą kluczowe informacje.

Poszczególne zakładki mają również przygotowane wykresy kołowe łatwe do wykorzystania np. w prezentacjach.

Przykładowa zakładka w raporcie – Kraj/zagrożenie/kategoria produktu - kategorie zagrożenia dla mięso i produkty mięsne (inne niż drób).

Po kliknięciu na wybraną pozycję otrzymujemy listę konkretnych produktów.

Każdy produkt ma informacje o numerze notyfikacji, co umożliwia znalezienie każdego przypadku bezpośrednio w systemie.

Na dodatkowe zlecenie możliwe jest wykonanie analizy w wybranym zakresie danych dla wszystkich występujących parametrów.

UWAGA! Plik zabezpieczony hasłem, które znajduje się na 5 stronie raportu podstawowego: LINK

search console_SM

 

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Materiał opublikowany dnia: 07.05.2024

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.