Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - kwiecień 2020

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - kwiecień 2020

RAPORT ODPŁATNY - JEDYNE 290 PLN

PRZED ZAKUPEM ZAPRASZAMY DO POBRANIA DARMOWEGO RAPORTU ZA MIESIĄC STYCZEŃ

Zawartość:

NOWOŚĆ!!! - Tablica Managera

Wszystko co najważniejsze do analizy ryzyka na jednej stronie. Podsumowanie miesiąca w prostej, syntetycznej formie. Przygotowując raport oszczędzamy kilka dni pracy doświadczonego pracownika, przygotowując Tablicę zyskujemy jeszcze dodatkowy Państwa czas, bo zapoznanie z najważniejszymi kwestiami zajmie minuty, a nie godziny. 

ZAPOZNAJ SIĘ Z TABLICA KWIECIEŃ >

Część I Raportu Food Risk – Analizy ogólne, w tym:

  • Trendy ilości produktów niebezpiecznych w UE, w podziale na miesiące ( od stycznia) oraz kraj pochodzenia produktów.
  • Szczegółową analizę problemów z 3 państw o największej liczbie stwierdzonych produktów niebezpiecznych w danym miesiącu. W styczniu 2020 r. były to na przykład: Turcja, Francja i Polska.
  • Zestawienia trendów dla 10 najczęściej występujących rodzajów zagrożeń w danym miesiącu w tym bardzo szczegółowa analiza dla zagrożen Top 3
  • Zestawienia trendów dla 10 najczęściej występujących rodzajów żywnosci w danym miesiącu w tym bardzo szczegółowa analiza dla produktów Top 3

Część II Raportu Food Risk– Analizy szczegółowe

W tej części czytelnik znajdzie syntetyczne tabele w podziale na produkty, a następnie zagrożenia, w których znajdzie już wszystkie dane ze szczegółowym opisem, podaniem niezgodnego limitu, wartością przekroczenia i wiele innych informacji. 

Treści w raporcie są wzajemnie tematycznie powiązane linkami niezmiernie ułatwiającymi nawigację po jego treści. Klikając w interesujące nas zagadnienie, jesteśmy automatycznie przeniesieni do bardziej szczegółowego poziomu informacji.

Część III Raportu Food Risk– Ujęcie z perspektywy Polski

Jeśli kogoś interesuje tylko rynek i sytuacja w Polsce, przygotowaliśmy dedykowaną część raportu, w której czytelnik znajdzie informacje o produktach niebezpiecznych pochodzących z Polski, ale również o tych, które znalazły się lub mogą potencjalnie znaleźć się na terenie Polski.

Część IV Raportu Food Risk– Analizy ryzyka i nowe limity prawne

W tej części raportu każdy Manager i Pełnomocnik ds. Jakości znajdzie wszystkie opublikowane w danym miesiącu przez EFSA analizy ryzyka dla składników lub substancji pomocniczych oraz innych substancji mogących mieć kontakt z żywnością. Publikujemy również wykaz regulacji wprowadzających nowe urzędowe limity prawne obowiązujące na terenie UE wraz z linkami do źródła.

Część V Raportu Food Risk– Case study

W tej częsci raportu znajdują się wybrane najciekawsze przypadki zgłoszeń produktów niebezpiecznych w danym miesiącu, a także wybrane przypadki zafałszowań, podaniem konkretnych produktów i producentów.

Śledzimy ponad 100 oficjalnych portali rządowych inspekcji i innych uznanych źródeł, i przy tej okazji analizujemy wszystkie zgłoszenia, w tym te dotyczące jakości i bezpieczeństwa. 

 

Zapraszamy do zakupu

Wpływy z zakupu Raportu Analizy Food Safety Risk zasilają budżet realizacji misji projektu FoodFakty - Wspólnie Budujemy Kulturę Bezpieczeństwa Żywności 

 

 

PRZED ZAKUPEM POLECAMY DARMOWY EGZEMPLARZ RAPORTU:

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2020

Wszystkie nasze opracowania już wkrótce w Strefie Managera - zapytaj już teraz o warunki dostępu  

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn