Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Nowość - Bezpieczeństwo żywności – Europa Kwiecień 2020 - Rasff - Analizy FoodFakty - Tablica Managera

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Biznes

Nowy element raportów Food Risk - Tablica Managera

System RASFF pozostaje najważniejszym elementem zarządzania ryzykiem bezpieczeństwa żywności, mimo że jest to system otwarty, wymaga dużo czasu i znajomości języka angielskiego. Postanowiliśmy pokazać wszystkie najważniejsze elementy ryzyka żywności niezbędne dla decyzji Managera branży spożywczej na jednej syntetycznej Tablicy Managera. To nowy element naszych Raportów Food Risk analizujących i podsumowujących sytuację na rynku EU. Zapraszamy do zapoznania się z Tablicą Kwiecień. Raport Food Risk już wkrótce stanie się częścią Strefy Managera FoodFakty, naszej nowej propozycji skierowanej do wyższej kadry manadzerskiej branży spożywczej.

Raport Food Risk - Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych

W kwietniu uzupełniliśmy wszytskie raporty Food Risk o Tablicę Managera, przedstawiamy poniżej jej elementy, z podkreśleniem, że w wersji oryginalnej w raporcie, wszytskie jej elementy znajdują się w jednym polu widzenia, na jednej dedykowanej stronie. Dzięki Tablicy Managera w ciągu kilku minut zapoznajecie się Państwo z najważniejszymi wydarzeniami i trendami miesiąca, a dostępnym czasie z resztą bardzo szczegółowych analiz znajdujących się na kilkudziesięciu stronach raportu. Analizę danych, na którą nasi specjaliści poświęcili kilka dni, Państwo otrzymujecie w formie pigułki i syntetycznej informacji managerskiej.

  • Element 1 Tablicy - analiza 5 najczęstszych zagrożeń w danym miesiącu w porównaniu z poprzednim

  • Element 2 Tablicy - analiza najczęściej występujących krajów pochodzenia zgłaszanych produktów 

  • Element 3 Tablicy - śledzimy najważniejsze zagrożenia takie jak Salmonella, Listeria, alergeny, ciała obce czy mykotoksyny

  • Element 4 Tablicy - analiza 5 najczęściej zgłaszanych do Rasff produktów niebezpiecznych 

  • Element 5 Tablicy - perspektywa Polski

  • Element 5 Tablicy - Ważne – to wychwycone zdarzenia, odchylenia od normy, ciekawe przypadki

Link do raportu: Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - kwiecień 2020

 

Raport Food Risk oraz Food Fraud już wkrótce staną się elementem Strefy Managera, naszej nowej propozycji skierowanej do Wyższej Kadry Managerskiej branży spożywczej. Zapytaj już dzisiaj o dostęp.

 

 

Wybierz temat: Food Fraud RASFF

Autor: FoodFakty

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.