Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Strefa Managera

Strefa Managera to unikalne narzędzia, opracowania, opinie ekspertów, webinaria, chat-y, spotkania oraz warsztaty odpowiadające na oczekiwanie nowym wymogom standardów GFSI w tym IFS:

WYMÓG IFS v7

1.2.5 - Kadra kierownicza wyższego szczebla posiada system zapewniający, że spółka jest na bieżąco informowana o wszystkich stosownych przepisach, nowościach naukowo-technicznych, kodeksach branżowych, informacjach
o bezpieczeństwie żywności i jakości produktów oraz, że są świadomi czynników, które mogą mieć wpływ na obronę żywności i ryzyko zafałszowania żywności.

DO KOGO KIEROWANA JEST OFERTA STREFY MANAGERA

Do wszystkich osób na stanowiskach odpowiedzialnych za podejmowanie decyzji w zakresie jakości, bezpieczeństwa produktów, systemów jakości.

Narzędzia i zakres Strefy Managera

1. Monitoring zmian prawa w formie „inteligentnego pliku” Excel - w trybie miesięcznym

Plik zawiera: 

  • Funkcja filtrowania wg kategorii żywności, opakowań, suplementów, obszaru stosowania (np. znakowanie), słowa kluczowego, daty
  • Abstrakt managerski do każdej nowej zmiany lub nowego przepisu
  • Linki do zmiany oraz dodatkowo do aktualnego tekstu jednolitego oraz pozostałych zmian do tekstu jednolitego
  • NOWOŚĆ – zbiór zawsze aktualnych przepisów wymaganych przez IFS

2. Komentarze ekspertów

  • Artykuły - po kilka w miesiącu bardzo wartościowych opracowań w formie komentarzy przygotowanych przez uznanych prawników z najlepszych kancelarii w Polsce
  • Mini szkolenia on-line

3. Szybkie formy informacji managerskiej

  • Podcasty – dla Państwa wygody, podsumowanie miesiąca przygotowane przez naszego eksperta
  • Podsumowanie miesiąca - przegląd prawa, produkty niebezpieczne, zafałszowania - spotkanie webinaryjne ze specjalistami foodfakty.pl - od sierpnia 2021 r.

4. Archiwum

  • Nagrania – historyczne spotkania webinaryjne w jednym miejscu, dostępne 24/7
  • Raporty – wszystkie opublikowane raporty i opracowania

5. RASFF – miesięczne analizy ryzyka + dane bazowe w Excelu

  • Raporty podsumowujące w formie pdf – syntetyczne i opisowe ujęcie od strony produktów oraz zagrożeń
  • Raporty branżowe – kilka razy w roku raporty poświęcone wybranej branży
  • Skonfigurowany plik Excel – w formie tabel przestawnych z danymi źródłowymi do samodzielnych analiz

6. Food fraud – podsumowanie miesięczne + Inteligentny Excel Plan Food Fraud

  • Tablica Managera – PRZYKŁAD - najważniejsze informacje na jednej stronie – trendy, nowe zagrożenia, omówienie ciekawszych przypadków

  • Inteligentny Excel Plan Food Fraud – gotowy, interaktywny plik, zgodny ze standardami GFSI do przeprowadzenia analizy podatności na zafałszowania i planu ograniczenia oszustw

7. Food Safety Culture Initiative PL – Warsztaty Managerskie

  • Warsztaty tematyczne – spotkania w gronie specjalistów zainteresowanych pracą nad polskim standardem FSC

  • Spotkania z zaproszonymi ekspertami – w miarę dostępności będziemy zapraszać wybitnych specjalistów na wewnętrzne warsztaty Strefy Managera

  • Spotkania na życzenie – będziemy wspierać Państwa potrzeby w obszarze wymiany wiedzy z kolegami z branży

Warsztaty planujemy w ilości min. 1 raz na kwartał

 

Śledź najnowszą zawartośc Strefy tutaj:

Opracowania Strefy Managera

 

Kup dostęp do Strefy Managera i uzyskaj dostęp do wszystkich narzędzi Strefy Managera

Wystarczą dwa kroki:

1. Zarejestruj darmowe konto czytelnika

2. Wykup odpowiedni dla Ciebie pakiet Premium: masz dwie mozliwości: Jesteś zdecydowany - zapłać od razu lub pobierz Proformę i zapłać później, skontaktuj się z nami.

 

lub wypełnij zlecenie z oferty i skontaktuj się z nami

Zapoznaj się z Ofertą

Słowa kluczowe: analiza ryzyka, produkty niebezpieczne, produkty zafałszowane, jakość, prawo żywnościowe <search console_SM>

Skontaktuj się bezpośrednio z firmą:

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

  • * - pole obowiązkowe

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn