Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NAGRANIE - FFSW: Rozwijaj się bezpiecznie – 08.06

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

 

Branża spożywcza staje się obszarem rewolucji technologicznej, która jest niezbędna do ochrony planety Ziemia. Wydaje się, że ilość wyzwań nie ma końca, a pogodzenie niektórych elementów jest niemożliwe.
Celem drugiego dnia FFSW było przybliżenie zagadnień związanych z aspektami ekologii, gospodarki w obiegu zamkniętym, śladu węglowego, zrównoważonemu rozwojowi, wystarczalności ekonomicznej. Dużą uwagę skierowano też na aspekty opakowań.

Wydarzenie skierowane do

Do wszystkich, którzy w aktywny sposób chcą wpływać na transformację organizacji w kierunku zrównoważonego rozwoju. Zakres i poziom merytoryczny referatów skierowany do profesjonalistów z obszaru: produkcji, technologii, zarządzania jakością, marketingu, komunikacji, zarządzania i pozostałych kluczowych obszarów w firmach branży spożywczej. Zaproś koniecznie decydentów w twojej organizacji.

 

eFORUM ZORGANIZOWANE DZIĘKI


 

PARTNERZY GŁÓWNI FFSW

PARTNERZY DNIA

POZOSTAŁE ZAANGAŻOWANE ORGANIZACJE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

Polski Komitet Normalizacyjny

Politechnika Gdańska

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

PATRONAT NAD WYDARZENIEM OBJĄŁ

GŁÓWNY INSPEKTOR JAKOŚCI HANDLOWEJ ARTYKUŁÓW ROLNO-SPOŻYWCZYCH ORAZ POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY

 


 

 

 

Program

Wstęp

Janusz Olejnik – FoodFakty

Gospodarka obiegu zamkniętego w sektorze opakowań jako jeden z wiodących elementów Europejskiego Zielonego Ładu

Mieczysław ObiedzińskiTÜV SÜD Polska

Rola opakowania kartonowego w budowaniu zrównoważonego łańcucha wartości dla systemu żywnościowego

Jacek Świgoń - Tetra Pak

Eko-definicja branży spożywczej - jak zredukować ślad węglowy produkcji żywności?

Witold DżuganBureau Veritas

Rola pestycydów w budowaniu zrównoważonego systemu żywnościowego

Dorota Nowak-Mordoń – Intertek

Realizacja strategii zrównoważonego rozwoju w Carlsberg Polska – przykłady działań w obszarze wody i śladu węglowego

Beata Ptaszyńska-Jedynak – Carlsberg

Samowystarczalność żywnościowa UE w dobie wyzwań klimatycznych

Grzegorz Rykaczewski – Santander

Ograniczanie marnowania żywności jako element Europejskiego Zielonego Ładu

dr Joanna Trybus – MRiRW

Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.