Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NAGRANIE - FFSW: Jedz bezpiecznie – 10.06

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Czwartek był trochę innym dniem niż pozostałe, tym bardziej stał sie przez to interesujący. Spotkanie poświęcone było określeniu elementów wpływających na zwyczaje żywieniowe Polaków, ich zachowania jeśli chodzi o marnowanie żywności, ale skupiliśmy się głównie na tym, jak przemysł może wpłynąć na produkowanie coraz bardziej wartościowej żywności, wpływać na zmniejszenie marnowania dzięki technologiom, ale również odpowiednią komunikację z konsumentami.

Wydarzenie skierowane do

Do wszystkich, dla których jakość produktów spożywczych, sposób ich konsumpcji i ewentualnego marnowania ma znaczenie. Zakres i poziom merytoryczny referatów skierowany do profesjonalistów z obszaru produkcji, technologii, zarządzania jakością, marketingu, komunikacji, zarządzania i pozostałych kluczowych obszarów w firmach branży spożywczej. Zaproś koniecznie kolegów z firmy.

eFORUM ZORGANIZOWANE DZIĘKI


 

PARTNERZY GŁÓWNI FFSW

PARTNER GŁÓWNY DNIA

PARTNER DNIA

POZOSTAŁE ZAANGAŻOWANE ORGANIZACJE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

Polski Komitet Normalizacyjny

Politechnika Gdańska

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

PATRONAT NAD WYDARZENIEM OBJĄŁ

GŁÓWNY INSPEKTOR JAKOŚCI HANDLOWEJ ARTYKUŁÓW ROLNO-SPOŻYWCZYCH ORAZ POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY

 

 

Program

Megatrendy konsumenckie. Przegląd światowych opiniotwórczych badań i raportów trendów dla żywności

Janusz Olejnik – FoodFakty

Nowe zalecenia żywieniowe a nawyki żywieniowe Polaków

dr Katarzyna WolnickaNIZP - PZH, Zakład Edukacji Żywieniowej

Uwolnij moc dobrych bakterii

Marcin KuprewiczChr. Hansen

Monika Milej – Chr. Hansen

Dobrowolne znakowanie żywności wegańskiej, wegetariańskiej, bezglutenowej i wolnej od GMO – licencje, wymagania, audytowanie, certyfikacja

Adam Bońkowski – TÜV SÜD

Mechanizm działania kultur bioprotekcyjnych w produktach mięsnych
i alternatywach mięsa w kontekście bezpieczeństwa żywności

i ograniczenia marnowania żywności

Marcin HartmanChr. Hansen

Monika Milej – Chr. Hansen

Często dobre dłużej. Branża spożywcza walczy z marnowaniem jedzenia

Anna Kurnatowska – Too Good To Go

Znakowanie terminami trwałości – czy trzeba wybierać między bezpieczeństwem żywności a niemarnowaniem?

dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP – Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.