Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021 - Raport FoodFakty RISK - załącznik

Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021 - Raport FoodFakty RISK - załącznik

Załącznik do raportu: Produkty notyfikowane, zagrożenia, kraje pochodzenia - Podsumowanie danych RASFF za rok 2021:  dostępny w ramach abonamentu Strefy Managera - >>sprawdź szczegóły<<

Pełna wersja raportu w formie załącznika Excel zawiera prezentację danych z systemu RASFF w postaci tabel i wykresów przestawnych. Raport obejmuje  dane dotyczące pięciu głównych państw: Turcji, Chin, Polski , Indii i Francji, z których produkty pojawiały się najczęściej w notyfikacjach w 2021 roku.

Dodatkowo zamieszczono analizy dla ośmiu głównych kategorii zagrożeń takich jak:

pozostałości pestycydów, mikroorganizmy patogenne, mykotoksyny, dodatki do żywności i dodatki smakowe, skład, metale ciężkie, alergeny i ciała obce.

W obszarze kategorii produktowej analizy obejmują:

warzywa i owoce, orzechy i produkty pochodne, nasiona, drób i produkty drobiowe, żywność dietetyczna, suplementy i żywność fortyfikowana, produkty zbożowe i piekarnicze, materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością i ryby i produkty rybne.

 

Na dodatkowe zlecenie możliwe jest wykonanie analizy w wybranym zakresie danych dla wszystkich występujących parametrów

UWAGA! Plik zabezpieczony hasłem, które znajduje się na 4 stronie raportu podstawowego: LINK

 

 

 

 

 

search console_SM

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Materiał opublikowany dnia: 15.03.2022

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.