Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

FoodFakty Safety Week - Obchody Międzynarodowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

FoodFakty Safety Week 

Wydarzenie w ramach obchodów Międzynarodowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO

  • 5 dni spotkań eForum
  • 15 bloków tematycznych
  • 35 doniesień ekspertów

FoodFakty Safety Week to polski akcent obchodów Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO WHO, ustanowionego na dzień 7 czerwca. Dla nas, merytoryczny efekt tej inicjatywy to kolejny dowód, że misja FOODFAKTY „Wspólnie budujemy kulturę bezpieczeństwa żywności” jest realnym, namacalnym i z sukcesem realizowanym wyzwaniem, dzięki właśnie wspólnemu zaangażowaniu. Naszą misję realizujemy dzięki setkom organizacji, które dołączyły do projektu FoodFakty i setkom tysięcy z Państwa, którzy śledzicie nasz projekt i korzystacie z jego treści. Dziękujemy wszystkim organizacjom, które zaangażowały swoje zasoby i ekspertów do Foodfakty Safety Week, tym samym jednocześnie wpisując się w obchody:

 WORLD FOOD SAFETY DAY - FAO WHO

Jesteśmy pewni, że efekt włożonego wysiłku, zaangażowania i profesjonalizmu uczestniczących organizacji i ich przedstawicieli w osobach prelegentów zostanie przez Państwa doceniony i przyczyni się do zwiększenia Państwa wiedzy i rozwoju Państwa organizacji.

Naszą ideą FoodFakty Safety Week było stworzenie przestrzeni do prezentacji wielu punktów widzenia, stąd obecność tak różnych stron. Realizują one swoją działalność na zupełnie innych etapach łańcucha żywnościowego i wnoszą do niego różną wiedzę, począwszy od legislatora do dystrybutora żywności.

Chcielibyśmy szczególnie podziękować pracownikom Punktu Kontaktowego Komisji Kodeksowego Żywnościowego FAO/WHO dla Polski za wsparcie merytoryczne wydarzenia od samego początku jego organizacji, Głównemu Inspektorowi Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych oraz Polskiemu Komitetowi Normalizacyjnemu za objęcie wydarzenia patronatem oraz biuru World Food Safety Day za wsparcie marketingowe.

Państwa udział w wydarzeniu to również konkretny wkład w misję budowania kultury bezpieczeństwa, a może jej najważniejszy element. Zapraszamy, nie może Państwa zabraknąć!

Kiedy: 7-11 czerwca, platforma on-line

Partnerzy:

PARTNERZY GŁÓWNI FoodFakty Safety Week

PARTNERZY GŁÓWNI POSZCZEGÓLNYCH DNI

PARTNERZY

ORAZ ZAANGAŻOWANE ORGANIZACJE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi,
Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych,
Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy,
Polski Komitet Normalizacyjny,
Politechnika Gdańska,
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego,
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

Szczegółowy program Food Safety Week:

 

ZAREJESTRUJ SIĘ BEZ OPŁAT 07.06


 

ZAREJESTRUJ SIĘ BEZ OPŁAT 08.06


 

ZAREJESTRUJ SIĘ BEZ OPŁAT 09.06


 

ZAREJESTRUJ SIĘ BEZ OPŁAT 10.06


ZAREJESTRUJ SIĘ BEZ OPŁAT 11.06

 

>> Pobierz broszurę FoodFakty Food Safety Week<<

 

 

 

Autor: FoodFakty

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.