Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NAGRANIE - FFSW: Kultura bezpieczeństwa żywności – 07.06

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

 

Mimo, że to już wymóg prawny, to nie w tym tkwi potrzeba jej stosowania w organizacji. Bezpieczeństwo żywności jako najwyższy obowiązek branży spożywczej wobec konsumenta, zwyczajowo nie jest traktowane jako obszar konkurencji pomiędzy firmami. Jednak największe firmy już dawno zrozumiały, że bez rozwiniętej kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji nie sposób zarządzać z sukcesem globalnymi produktami. Ale to nie wielkość organizacji jest decydująca, każda organizacja, może odnieść korzyść jeśli do FSC podejdzie się jako do obszaru kreowania korzyści, a nie spełnienia obowiązku.

Celem pierwszego dnia FFSW było wskazanie roli i odnoszonych korzyści w organizacjach dzięki rozwojowi FSC, dostarczenie wiedzy i argumentów dla zaangażowania najwyższego kierownictwa w firmach w tematykę FSC.

Wydarzenie skierowane do

Do wszystkich, którzy w aktywny sposób chcą wpływać na rozwój kultury bezpieczeństwa żywności w organizacjach. Zakres i poziom merytoryczny referatów skierowany jest do profesjonalistów z obszaru: produkcji, technologii, zarządzania jakością, marketingu, komunikacji, zarządzania i pozostałych kluczowych obszarów w firmach branży spożywczej. Zaproś swojego szefa - to on w pierwszej kolejności tworzy Kulturę Bezpieczeństwa Żywności.   

 

eFORUM ZORGANIZOWANE DZIĘKI


 

PARTNERZY GŁÓWNI FFSW

PARTNER GŁÓWNY DNIA

PARTNER DNIA

POZOSTAŁE ZAANGAŻOWANE ORGANIZACJE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

Polski Komitet Normalizacyjny

Politechnika Gdańska

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

 

PATRONAT NAD WYDARZENIEM OBJĄŁ

GŁÓWNY INSPEKTOR JAKOŚCI HANDLOWEJ ARTYKUŁÓW ROLNO-SPOŻYWCZYCH ORAZ POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY

 

Program

Food Safety Culture Initiative PL - dlaczego warto dołączyć

Janusz Olejnik – FoodFakty

Kultura Bezpieczeństwa Żywności - dlaczego Najwyższe Kierownictwo powinno być zainteresowane jej rozwojem w organizacji

Joanna Mazurkiewicz BSI

Komisja Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO i jej globalny wpływ na kształtowanie kultury bezpieczeństwa żywności

Marzena Chacińska  Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Rola i korzyści normalizacji dla bezpieczeństwa żywności

Izabela Ancuta – Polski Komitet Normalizacyjny

Rola jednostki certyfikującej w obszarze bezpieczeństwa opakowań - doświadczenia z audytów certyfikujących na przykładzie branży opakowaniowej
Mieczysław Obiedziński TÜV SÜD Polska

Budowanie kultury bezpieczeństwa żywności - realne studium przypadku

Anna Gronostajska – Coca-Cola HBC

Kultura Bezpieczeństwa Żywności w praktyce, perspektywa i rola sieci handlowej

Irmina Makarska – Jeronimo Martins

Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.