Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 18.06.2024 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 32 h
Przygotowanie do pełnienia funkcji auditora strony pierwszej i drugiej w zakresie systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, IFS Food v8, BRC GS for Food Safety v9), doskonalenie warsztatu auditora, kierowanie zespołem auditorów.
Osoby prowadzące audity I i II strony, szefowie, właściciele i kierownicy, członkowie zespołu ds. HACCP, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, IFS Food, BRC Food, FSSC 22000, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
32 godziny lekcyjne.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Auditor przemysłu spożywczego (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8)” wydany przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
Szkolenie stacjonarne:
Cena dla płatników: cena dla klientów posiadających certyfikat TÜV SÜD i osób / firm, które uczestniczyły już w szkoleniach.
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, certyfikat, przerwy kawowe oraz lunch.
Uwaga: Szkolenie dostępne tylko w formie stacjonarnej.
Zapytaj organizatora o szczegóły