Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 POZNAŃ
Data: 19.03.2025 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 24 h
Cel szkolenia
Zdobycie umiejętności i wiedzy potrzebnej do prowadzenia auditów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Szkolenie skierowane do
Kandydaci na auditorów wewnętrznych, pełnomocnicy SZBŻ, członkowie zespołu HACCP, pracownicy działów jakości, kierownictwo średniego szczebla, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program
- wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności;
- omówienie wymagań dobrych praktyk (GMP/GHP), HACCP wg ISO 22000;
- auditowanie systemów zarządzania:
- wprowadzenie do auditowania,
- kompetencje auditorów,
- inicjowanie auditu i przygotowanie działań,
- prowadzenie działań auditowych,
- przygotowanie i dystrybucja raportu.
- ćwiczenia i warsztaty z zakresu auditowania.
Warunki uczestnictwa
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
24 godziny lekcyjne (19-21.03.2025)
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się egzaminem. Po pozytywnym zaliczeniu, uczestnik otrzymuje certyfikat „Auditor wewnętrzny GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018” wydany przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
1899 PLN netto
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, certyfikat, przerwy kawowe oraz lunch.
Zapytaj organizatora o szczegóły