Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 03.03.2025 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Szkolenie dwudniowe: 3-4.03.2025
Cena 1 370 PLN + 23% VAT - za udział 1 osoby w szkoleniu otwartym w formie stacjonarnej
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, certyfikat w języku polskim, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych
Cena nie obejmuje kosztów zakwaterowania
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=83912065
Zapytaj organizatora o szczegóły