Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 19.03.2025 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 24 h
Szkolenie 3-dniowe: 19-21.03.2025
Godziny szkolenia: 9:00-17:00
Cena 1 890 PLN netto - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie stacjonarnej
Cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, certyfikat w języku polskim, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych
Cena nie obejmuje: kosztów zakwaterowania, parkingu
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja i szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=86602453
Zapytaj organizatora o szczegóły