Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Kurs ten obejmuje wymagania audytu trzeciej strony w odniesieniu do standardu BRCGS Customer Products wersja 4 - zarówno dla produktów higieny osobistej, jak i artykułów gospodarstwa domowego oraz towarów ogólnych. Kurs obejmuje protokół i wymagania wydania 4, spójne pisanie raportów, techniki audytowania i zarządzanie audytem BRCGS, ostatecznie przygotowując osobę do roli Audytora Wiodącego.
Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy akredytowane szkolenia BRCGS. Poznaj normę na naszych szkoleniach.
Szkolenia prowadzone są przez akredytowaną trenerkę (BRCGS Approved Training Partner). Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują odpowiednie certyfikaty, które są wystawiane przez BRCGS Global Standards w Londynie.
Nowi audytorzy BRCGS (osoby bez kwalifikacji Audytora Wiodącego), audytorzy, osoby zajmujących się systemami, konsultantów.
Czego się nauczę?
Po zakończeniu kursu uczestnicy będą:
rozumieć wymagania standardu (zarówno Personal Care & Household, jak i General Merchandise) oraz protokołu audytowego (w tym aktywności przed i poaudytowe, pisanie raportu, techniki audytowania, zarządzanie audytem, pełnienie roli Audytora Wiodącego).
rozumieć wymagania w obszarze zakresu audytu i planowania audytu,
nabędą wiedzę w zakresie wymagań standardu (włączając wymagania fundamentalne i SOI)
rozumieć wymagania w zakresie postepowania z działaniami korygującymi, zamknięciem audytu, wystawieniem certyfikatu,
nabędą wiedzę w zakresie opcji audytowych (Foundation Level, Higher Level)
rozumieć wymagania w zakresie Compliance Program (monitorowanie jednostek certyfikujących przez BRC)
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://www.bsigroup.com/pl-PL/BRCGS-Bezpieczenstwo-Zywnosci/BRC-szkolenia/brcgs-consumer-products-zrozumienie-wymagan/?utm_source=Referral&utm_medium=Schedule&utm_term=PL-szkolenia
Przed przystąpieniem do kursu wymagana jest wiedza na temat systemów zarządzania jakością i audytowania w danym sektorze produkcyjnym oraz ukończony kurs zarządzania zagrożeniami i ryzykiem (trwający minimum 2 dni).
Zapytaj organizatora o szczegóły