Auditowanie dostawców przemysłu spożywczego ON-LINE
Data: 09.04.2025 Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Zapoznanie z zasadami auditowania dostawców.
Szkolenie skierowane do
Auditorzy dostawców, szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, handlowcy, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program
- wprowadzenie do auditowania dostawców;
- zarządzanie programem auditowania dostawców;
- zasady prowadzenia auditu zgodnie z wymaganiami normy ISO 19011:2018;
- dokumentacja auditowa;
- auditowanie dostawcy - rolnika;
- auditowanie zakładów przetwórczych;
- auditowanie dostawców maszyn oraz opakowań.
Warunki uczestnictwa
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
699 PLN netto
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, zaświadczenie.
Zapytaj organizatora o szczegóły