Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 02.10.2024 Miejsce: ON-Line
Czas trwania: 16 h
Kurs skierowany jest do osób, które chcą zdobyć wiedzę i umiejętności praktyczne w zakresie wymagań oraz auditowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. Audit ma służyć sprawdzeniu czy system został wdrożony i funkcjonuje zgodnie z wymaganiami standardu BRC Food.
Uczestnicy szkolenia zdobędą wiedzę i umiejętności w zakresie przygotowania i przeprowadzania auditu. Dowiedzą się także jak tworzyć raport z auditu, w jaki sposób formułować niezgodności, a także jak udzielać rekomendacji pisemnej i ustnej kierownictwu firmy, tak aby kultura ciągłego doskonalenia stała się normalnym trybem życia w organizacji.
Program szkolenia stanowi połączenie wiedzy teoretycznej z praktycznymi ćwiczeniami. Uczestnicy kursu otrzymają imienne certyfikaty auditora wewnętrznego, wydane przez akredytowaną jednostkę certyfikującą ISOQAR.
Szkolenie skierowane jest do przedstawicieli branży spożywczej, a w szczególności do:
Pełnomocników Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
Właścicieli Procesów
Kierowników
Pracowników działu jakości
Konsultantów
Osób które chcą uzyskać kwalifikacje Audytora wewnętrznego
Czas trwania: 16h (2 dni)
Szkolenie stanowi połączenie wykładu z warsztatami, które pomagają lepiej zrozumieć i zapamiętać omawiane zagadnienia.
Termin szkolenia:
2 i 4.10.2024 - szkolenie w formie online - zgłoszenia na szkolenie przyjmowane są do 20.09.2024
Koszt uczestnictwa:
990 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/internal-auditor-brc-ifs
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
Zapytaj organizatora o szczegóły