Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: Gdynia
Czas trwania: 12 h
Członków zespołu ds. HACCP
Osób przeprowadzających audity wewnętrzne w przedsiębiorstwach funkcjonujących w obszarze łańcucha żywnościowego
Szkolenie dedykowane jest uczestnikom początkującym jak i doświadczonym w zakresie analizy zagrożeń
Szkolenie dwudniowe
Godziny szkolenia: 9:00-17:00
Cena 1.370 PLN + 23% VAT - za udział 1 osoby w szkoleniu stacjonarnym
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
Szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne w poniższym linku:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=59502166
Zapytaj organizatora o szczegóły