Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 21.02.2024 Miejsce:
Czas trwania: 2 h
Przypomnienie wszystkich przepisów prawnych obowiązujących obecnie w ramach kryteriów mikrobiologicznych dla żywności.
Poszerzenie wiedzy na temat mikrobiologi żywności na podstawie wyroku sądu III SA/Gd 906/21.
Webinar skierowany jest do pracowników biznesu żywnościowego odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa żywności, kadry zarządzającej z uwagi na odpowiedzialność za decyzje i straty finansowe, jako skutek decyzji inspekcji i/lub wyroku sądu, obsługi technicznej, jako zidentyfikowanego, realnego, istotnego współtwórcy zagrożeń mikrobiologicznych, zaopatrzenia i każdego, kto odczuwa potrzebę poszerzenia swojej wrażliwości i świadomości mikrobiologicznej.
1. Przedstawienie wszystkich przepisów prawnych obowiązujących obecnie w ramach kryteriów mikrobiologicznych dla żywności.
2. Omówienie uzasadnienia wyroku w kontekście prezentowanych argumentów odwoławczych od decyzji Inspekcji Sanitarnej.
3. Czy była szansa na wygranie odwołania od decyzji?
4. Odpowiedzi na pytania uczestników.
Warunki zgłoszenia i uczestnictwa w webinarach Merieux Nutrisciences dostępne pod adresem:
https://www.merieuxnutrisciences.com/eu/wp-content/uploads/2023/02/Warunki-uczestnictwa-w-szkoleniach-online-2023.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły