Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 11.09.2024 Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Zapoznanie z wymaganiami standardu BRCGS Packaging Materials Issue 6 oraz przedstawienie praktycznych rozwiązań wdrażania wymagań BRCGS Packaging Materials Issue 6.
Pełnomocnicy systemów, członkowie zespołu ds. HACCP w firmach opakowaniowych, kierownicy średniego szczebla produkcji, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
Szkolenie on-line:
Cena dla płatników: cena dla klientów posiadających certyfikat TÜV SÜD i osób / firm, które uczestniczyły już w szkoleniach.
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, zaświadczenie.
Zapytaj organizatora o szczegóły