Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Szkolenie zostało zaprojektowane w taki sposób, aby dostarczyć uczestnikom wiedzy na temat wymagań standardu (w tym wymagań fundamentalnych (podstawowych)) w wydaniu 6. Osoby uczestniczące uzyskają również wiedzę na temat przebiegu auditu systemu, w tym przygotowania do auditu, niezgodności, działań korygujących i tematów związanych z certyfikatem.
Osoby jakościowe, techniczne, zajmujące się systemem w zakładach.
NAJWAŻNIEJSZE CELE SZKOLENIA
Po zakończeniu szkolenia uczestnicy będą w stanie:
Zrozumieć wymagania i korzyści standardu BRCGS
Określić szczegóły procesu auditu i certyfikacji
Określić zakres i plan auditu
Określić - co oznacza audit, niezgodność i działanie korygujące
Wykorzystać BRCGS Directory do zarządzania raportem z auditu
Zrozumieć program BRCGS Global Compliance
EGZAMIN: 25 pytań, 60% zaliczenie
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-Wersja-6-Zaklady-FF-opis
Szkolenie dostępne w języku polskim lub po angielsku w międzynarodowej grupie.
Wiedza na temat produkcji opakowań jest niezbędna podczas szkolenia.
Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-Wersja-6-Zaklady-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły