Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Szkolenie to dedykowane jest dla osób pracujących w branży spożywczej zarówno na stanowiskach operacyjnych jak i kierowniczych, wdrażających, pracujących w i zarządzających systemem HACCP, w tym konsultantów.
Osoby techniczne, operacyjne, zajmujące się jakością i bezpieczeństwem żywności.
Nowi auditorzy standardów BRCGS (posiadający kompetencje auditorów wiodących) , kierownicy jakości, konsultanci, osoby chcące zyskać dogłębne zrozumienie procesu auditu.
NAJWAŻNIEJSZE CELE SZKOLENIA
Po zakończeniu szkolenia uczestnicy będą w stanie:
EGZAMIN: 25 pytań, 60% zaliczenie
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-HACCP-FF-opis
Nie obowiązują żadne warunki wstępne dla tego szkolenia.
Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-HACCP-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły