Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 21.10.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Celem szkolenia doskonalenia warsztatu w aspekcie określania właściwych działań do niezgodności, metod ustalania
przyczyny źródłowej oraz działań zapobiegających ponownemu wystąpieniu niezgodności.
Szkolenie skierowane jest do:
• osób zaangażowanych w zarządzanie systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności
• pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz osób odpowiedzialnych za poszczególne
obszary w zakładach
• audytorów wewnętrznych systemów zarządzania jakością
• członków zespołu HACCP.
1. Korekta, działanie korygujące i zapobiegawcze w świetle obowiązujących standardów żywnościowych –
wprowadzenie i uwarunkowania.
2. Wprowadzenie do pojęcia „analizy przyczyny źródłowej”.
3. Metody określania przyczyny źródłowej.
4. Warsztaty z określania przyczyny źródłowej w oparciu o przykłady realnie występujących sytuacji niezgodnych oraz
działań do określonej przyczyny w celu zapobieżenia wystąpieniu niezgodności w przyszłości.
5. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/12/Program-189-DSZ_Doskonalenie-systemu-zarzadzania-bezpieczenstwem-zywnosci-dzialan-prewencyjnych-i-analiza_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły