Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

eFORUM Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023 dzień 2

Data: 21.04.2023 Miejsce:
Czas trwania: 7 h

Cel szkolenia

Przekazanie unikalnej, eksperckiej wiedzy w formule opartej na konkretnych przypadkach stanowiących szczególne wyzwania dla producentów żywności. Formuła online pozwala uczestnikom na zoptymalizowanie kosztu, czasu, ale nadal umożliwia zadawanie pytań i nawiązywanie relacji z prelegenami i uczestnikami.

Szkolenie skierowane do

Managerek i managerów, specjalistek i specjalistów, i wszytskich pozostałych osoób odpowiedzialnych za zgodność produktów i procesów z przepisami i womogami odbiorców. W tym za prace rozwojowe i R&D, działania komunikacyjne i marketingowe, relacje z inspekcjami, urzędami. Poziom merytoryczny dostosowany do osób zajmujących się zawodowo obszarem produkcji i dystrybucji żywności. 

Program

PROGRAM 

START godz. 8:50 - powitanie i wstęp - Janusz Olejnik, Foodfakty

SESJA PORANNA - Znakowanie/Dodatki/Suplementy

Nowe kompetencje Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

mec. Paweł Borek, Borek Legal

9:00

Kary pieniężne nakładane przez organy urzędowej kontroli żywności

dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska, Food Law

9:20

Reklama w Internecie współpraca z influencerami. Na co zwracać uwagę, żeby nie narażać się na ryzyko sankcji

mec. Magdalena Wawrzyniak, Food & Pharma Legal

 9:40

Uznanie produktu za niebezpieczny i związane z tym obowiązki firmy – analiza aktualnych przypadków na rynku

Izabela Tańska, IGI Food Law

10:00

Odstępstwa od wymogów produkcji ekologicznej oraz stosowanie niektórych produktów i substancji

Magdalena WolskaFood Fakty

10:20 

Omnibus w branży spożywczej

mec. Paweł Borek, Borek Legal

10:40

Wykład ponadprogramowy:

Znakowanie mięsa wieprzowego w zależności od strefy występowania afrykańskiego pomoru świń i możliwości jego przetwarzania

dr n. wet. Marta SztachańskaOZZLW „BŻiZZ”

11:00

Sesja Q&A

11:20

Przerwa do godz. 12:30 - powitanie po przerwie, informacje od organizatora

SESJA POPOŁUDNIOWA - Suplementy/Opakowania

ESG - węzłowe zagadnienia dla branży spożywczej

dr Joanna Uchańska, Chałas i Wspólnicy

12:40

Przeciwdziałanie marnowaniu żywności: nowe przepisy, problemy, case study

mec. Bartosz FogelGFP Legal

13:00

„Greenwashing” w zakresie zrównoważonej produkcji

dr Agnieszka Sztoldman, Osborne Clarke

13:20

Przegląd nadchodzących zmian w zakresie krajowego prawa żywnościowego

Patryk Kalinowski, Food Law

13:40

Przegląd nadchodzących zmian w zakresie unijnego prawa żywnościowego

Izabela Tańska, IGI Food Law

 14:00

Sesja Q&A 

14:20


 POBIERZ BROSZURĘ Z PROGRAMEM 


ZGŁOŚ CHĘĆ UDZIAŁU TAKŻE W DNIU 1

Warunki uczestnictwa

ZGŁOSZENIE CHĘCI UDZIAŁU

  1. Poprzez rejestrację wstępną poprzez formularz poniżej 
  2. Wysyłając informację e-mailem na adresy:
    foodfakty@foodfakty.pl
    joanna.markwas@foodfakty.pl
  3. Telefonicznie pod numer telefonu:
      663 224 529 lub 600 972 263 lub 507 726 456

Skontaktujemy się z Państwem niezwłocznie.

Wszystkie firmy oraz Klienci Strefy Managera

Cena netto

Udział w wybranym jednym dniu – 1 osoba

390 PLN

Udział w dwóch dniach - 1 osoba

690 PLN

OFERTA SPECJALNA FIRMA 

Pakiet „FIRMA 5” 2 dni - 5 osób

890 PLN

Pakiet „FIRMA 10” 2 dni - 10 osób

1190 PLN

BONUS dla klientów Strefy Managera: Pakiet „FIRMA 10” w cenie „FIRMA 5”

BONUS DLA CZŁONKÓW ORGANIZACJI PARTNERÓW WSPIERAJĄCYCH - 10%

•ilość pakietów FIRMA 10 ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń

•Inne konfiguracje - prosimy o kontakt z konsultantem

UWAGA! Rabaty nie sumują się.

Nauka (Uczelnie, Instytuty badawcze)

Inspekcje urzędowe

Cena za osobę netto

Udział w jednym wybranym dniu

100 PLN

Udział w obu dniach

200 PLN

Studenci (rejestracja na adres e-mail uczelni)

 BEZPŁATNIE

UWAGA! Rabaty nie sumują się.

Ceny w tabeli netto, VAT 23%

Każdorazowo skontaktuje się z Państwem nasz konsultant i potwierdzi warunki oraz ustali sposób płatności.

NINIEJSZY FORMULARZ JEST WYŁĄCZNIE WYRAZENIEM WSTĘPNEJ CHĘCI UDZIAŁU - KAŻDORAZOWO SKONTAKTUJEMY SIĘ Z PAŃSTWEM W CELU USTALENIA SZCZEGÓŁÓW

#WFP42023

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.