Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 25.03.2020 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 24 h
Zapoznanie z przepisami prawnymi z zakresu żywności oraz praktyczną interpretacją wymagań.
Pełnomocnicy systemów, członkowie zespołu ds. HACCP, osoby odpowiedzialne za nadzór nad przepisami prawa, znakowaniem żywności, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf
i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f10-ekspert-ds.-prawa-zywnosciowego-tuev
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły