Food Defence – ochrona żywności ON-LINE
Data: 08.04.2025 Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Zapoznanie z wymaganiami Food Defence.
Szkolenie skierowane do
Osoby odpowiedzialne za zabezpieczenie zakładu, pełnomocnicy systemów bezpieczeństwa żywności, auditorzy wewnętrzni systemu, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program
- wprowadzenie do Food Defence;
- wymagania Food Defence w zakresie IFS Food v8, BRC GS for Food Safety v9, ISO 22000:2018;
- prezentacja wymagań w zakresie PAS 96:
- ocena ryzyka (TACCP),
- działania prewencyjne,
- plan zabezpieczenia zakładu, zabezpieczenie transportu i magazynowania,
- kontrola procesów,
- wymagania w zakresie personelu,
- bezpieczeństwo danych i IT.
- warsztaty i ćwiczenia - opracowanie analizy TACCP.
Warunki uczestnictwa
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.\
CENA SZKOLENIA:
699 PLN netto
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, zaświadczenie.
Zapytaj organizatora o szczegóły