Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 30.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Celem szkolenia jest zapoznanie się z wymaganiami standardu IFS Broker v. 3.2. Szkolenie zapoznaje uczestników z zakresem
obowiązywania standardu oraz wymaganiami standardu niezbędnych do wdrożenia i przygotowania się do certyfikacji systemu
IFS Broker v. 3.2.
Szkolenie skierowane jest do pracownikom działów jakości, R&D, handlu.
1. Wprowadzenie do standardu i ogólne informacje.
2. Proces przeglądu IFS Podsumowanie głównych zmian.
3. Protokół certyfikacji, rodzaje audytów, system oceny, zakres audytu.
4. Cele dla firm brokerskich / różne rodzaje firm handlowych i typów produktów.
5. Dobre praktyki audytowe / ścieżka audytu dla audytów IFS Broker.
6. Wymagania dotyczące listy kontrolnej IFS Broker i nowe wymagania w wersji 3.2.
7. Proces zarządzania ryzykiem.
8. Kultura bezpieczeństwa produktów
9. Najczęściej spotykane uchybienia w audytach IFS Broker, plan działań poaudytowych.
10. Studium przypadków.
11. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=16910&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_DSZ&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2023/08/Program-225-DSZ_-IFS-BROKER-wersja-3.2.-Zasady-i-wymagania-systemu_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły