Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 28.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Celem webinarium jest przedstawienie wymogów w zakresie procedury kontroli paczkowania towarów, której podlegają
przedsiębiorstwa, które zlecają zapakowanie wytworzonych produktów oraz usługodawcy wykonujący tą usługę.
Paczkowanie odbywa się na zlecenie lub w ramach stałej współpracy przez wykwalifikowane firmy, które posiadają niezbędne
uprawnienia i zgody od Głównego Urzędu Miar. Na szkoleniu Uczestnicy dowiedzą się jakie są procedury i zasady kontroli
towarów paczkowanych oraz stosowaniu znaku „e”.
Webinarium skierowane jest do Pracowników firm, które zlecają zapakowanie wytworzonych produktów oraz Pracownicy
usługodawcy wykonujący tą usługę lub zamierzający uzyskać uprawnienia od GUM.
1. Wymagania prawne w zakresie towarów paczkowanych.
2. Podstawowe definicje i określenia.
3. Przykłady produktów będących i nie będących towarem paczkowanym.
4. Zasady stosowania znaku „e” na opakowaniu.
5. Zasady kontroli towarów paczkowanych.
6. Podsumowanie, dodatkowe pytania, zakończenie webinarium.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=16963&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_WEB&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2023/09/Program-69_WEB_Kontrola-towarow-paczkowanych_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły