Kultura bezpieczeństwa żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 11.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 4 h
Cel szkolenia
- Zrozumienie istoty kultury jakości i bezpieczeństwa żywności
- Nabycie umiejętności opracowania i wdrożenia planu krzewienia kultury jakości i bezpieczeństwa żywności
Szkolenie skierowane do
- Osób odpowiedzialnych za zapewnianie bezpieczeństwa produktu
- Producentów żywności, opakowań do żywności
- Pracowników firm z branży spożywczej w tym auditoróow wewnętrznych
Program
- Wprowadzenie
- Geneza kultury jakości i bezpieczeństwa żywności, wytyczne GFSI
- Wymagania prawa i Codex Alimentarius w zakresie kultury bezpieczeństwa żywności
- Wymagania standardów zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRCGS, FSSC) w zakresie kultury jakości i bezpieczeństwa żywności
- Dostępne poradniki tematyczne
- Przykłady opracowania / tworzenia planu kultury jakości i bezpieczeństwa żywności
- Dyskusja
- Podsumowanie i zakończenie
Warunki uczestnictwa
Godziny szkolenia: 9:00-13:30
Cena 495 PLN + 23% VAT - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie zdalnej
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w formie PDF, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje na temat szkolenia dostępne na stronie:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=61523921
Zapytaj organizatora o szczegóły