Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Quality Manager z wieloletnim, praktycznym doświadczeniem w budowaniu i doskonaleniu Systemów Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności (BRC, IFS, FSSC). Posiadająca wiedzę z zakresu prawa żywnościowego oraz wymagań dla marek własnych sieci handlowych (m.in. Tesco, Lidl, Żabka) oraz gastronomicznych (m.in. Burger King, KFC).
Osoba posiadająca praktyczne doświadczenie w obszarze znakowania produktów spożywczych a także prowadzenia szkoleń w tym zakresie.
Z zamiłowania pasjonatka technologii i audytor. W życiu zawodowym i prywatnym kierującą się mottem Guccio Gucci „Jakość pamięta się dłużej niż cenę”.
www.linkedin.com/in/magdaswider
Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, znakowanie, auditor, szkolenia.