Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Quality Manager z wieloletnim, praktycznym doświadczeniem w budowaniu i doskonaleniu Systemów Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności (BRC, IFS, FSSC). Posiadająca wiedzę z zakresu prawa żywnościowego oraz wymagań dla marek własnych sieci handlowych (m.in. Tesco, Lidl, Żabka) oraz gastronomicznych (m.in. Burger King, KFC).

Osoba posiadająca praktyczne doświadczenie w obszarze znakowania produktów spożywczych a także prowadzenia szkoleń w  tym zakresie.

Z zamiłowania pasjonatka technologii i audytor. W życiu zawodowym i prywatnym kierującą się mottem Guccio Gucci „Jakość pamięta się dłużej niż cenę”.

www.linkedin.com/in/magdaswider

 

Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, znakowanie, auditor, szkolenia.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn