Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 01.04.2020 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 24 h
Przygotowanie do pełnienia funkcji pełnomocnika w zakresie systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v4.1, IFS Food v6.1, BRC Food 8).
Pełnomocnicy systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, członkowie zespołu ds. HACCP, kierownicy średniego szczebla produkcji, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf
i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f4-pelnomocnik-fssc-22000-brc-food-ifs-food
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły