Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: Ołtarzew
Czas trwania: 8 h
Celem szkolenia i warsztatów jest zapoznanie uczestników z zasadami dot. analizy sensorycznej oraz ocena wrażliwości sensorycznej
Kandydaci do przeprowadzania ocen sensorycznych oraz osoby wykonujące takie analizy w zakładach przemysłu spożywczego
Szkolenie teoretyczne z warsztatami prowadzone jest przez doświadczonego eksperta w profesjonalnym laboratorium SGS.
W cenie ujęte są wszystkie próbki do przeprowadzania badań.
Część teoretyczna:
Część praktyczna:
Ocena wrażliwości sensorycznej:
Ocena sensoryczna produktu:
Cena 1 495 PLN netto - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie stacjonarnej
Cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, zestaw próbek do oceny sensorycznej, certyfikat w języku polskim, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
Rejestracja i szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=62829058
Zapytaj organizatora o szczegóły