✅ Wymagania FSSC 22000 ✅ (on-line)
Data: 20.05.2025 Miejsce: on-line
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Szkolenie skierowane jest do osób, które chcą poznać i lepiej zrozumieć wymagania standardu ISO 22000 i FSSC 22000. Kurs oparty jest na wiedzy praktycznej – omawiane są wymagania normy wraz z ich interpretacją oraz przykładowym zastosowaniem w organizacji. Uczestnicy zapoznają się również z kluczowymi pojęciami i definicjami stosowanymi w ISO 22000 i FSSC 22000.
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma imienny certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą ISOQAR.
Szkolenie skierowane do
Pełnomocników systemów zarządzania, pracowników działów jakości, audytorów wewnętrznych oraz wszystkich osób zaangażowanych w funkcjonowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności. Szkolenie będzie również odpowiednie dla pracowników firm, które planują wdrożenie systemu FSSC 22000 i chcą zdobyć wiedzę na temat jego wymagań.
Program
- Podstawowe informacje dotyczące bezpieczeństwa żywności,
- Struktura i zakres stosowania ISO 22000 / FSSC 22000,
- Wymagania ISO 22000 wraz z ich interpretacją:
- Kontekst organizacji,
- Przywództwo,
- Planowanie: Analiza ryzyk i szans,
- Wsparcie,
- Działania operacyjne: Programy, Analiza HACCP, OPRP i CCP,
- Ocena efektów działania,
- Doskonalenie,
- Wymagania specyfikacji ISO/TS 220002-1 wraz z ich interpretacją
- Wymagania FSSC 22000 wraz z ich interpretacją
Warunki uczestnictwa
Termin szkolenia:
20 maja 2025 - szkolenie w formie online - zgłoszenia przyjmowane są do 09.05.2025
Koszt:
600 pln netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.
Dodatkowe informacje i zapisy: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/wymagania-iso-22000-haccp
Zapytaj organizatora o szczegóły