Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 03.12.2024 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Nasze szkolenie jest dedykowane osobom, które pragną poznać i zrozumieć wymagania standardu bezpieczeństwa żywności IFS Food.
Kurs kładzie nacisk na praktyczną wiedzę i zrozumienie standardu, w tym interpretację i zastosowanie jego wymagań w organizacji. Uczestnicy szkolenia zapoznają się także z kluczowymi pojęciami i definicjami stosowanymi w standardzie IFS Food, co pozwala na lepsze zrozumienie i efektywne wdrażanie tych zasad w praktyce.
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na normie IFS v8, a w szczególności:
pełnomocników systemu,
auditorów wewnętrznych,
pracowników działu jakości
kadry kierowniczej,
konsultantów,
a także wszystkich osób, które czeka praca wdrożeniu systemu IFS Food.
Wprowadzenie do wymagań IFS Food:
Podstawowe definicje
Wymagania KO
Klasyfikacja niezgodności wg IFS Food
System certyfikacji IFS Food
Wyłączenia
Wymagania standardu:
zarządzanie i zaangażowanie,
system zarządzania jakością,
zarządzanie zasobami,
proces produkcyjny,
pomiar, analiza, doskonalenie.
Pytania i dyskusja
TERMINY SZKOLENIA:
03.12.2024 - szkolenie w formie online - zgłoszenia na szkolenie przyjmowane są do 22.11.2024
CENA:
600 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 10% rabatu.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 15% rabatu.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/wymagania-ifs-brc
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy także możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
Zapytaj organizatora o szczegóły