Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 02.12.2024 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Nasze szkolenie jest dedykowane osobom, które pragną poznać i zrozumieć wymagania standardu bezpieczeństwa żywności BRCGS Food.
Kurs kładzie nacisk na praktyczną wiedzę i zrozumienie standardu, w tym interpretację i zastosowanie jego wymagań w organizacji. Uczestnicy szkolenia zapoznają się także z kluczowymi pojęciami i definicjami stosowanymi w standardzie BRCGS Food, co pozwala na lepsze zrozumienie i efektywne wdrażanie tych zasad w praktyce.
Adresatami szkolenia są osoby odpowiedzialne za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, opartych o wymagania BRCGS Food, a w szczególności do:
Pełnomocników systemu;
Auditorów wewnętrznych;
Pracowników działu jakości;
Kadry kierowniczej;
Konsultantów;
1. Wprowadzenie do systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
2. Omówienie oraz interpretacja wymagań standardu BRC Food
a. Zaangażowanie najwyższego kierownictwa.
b. Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP.
c. System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.
d. Standardy dotyczące zakładu.
e. Kontrola produktu.
f. Kontrola procesu.
g. Personel.
h. Strefy produkcyjne wysokiego ryzyka, wysokiej ostrożności i niechłodzone, wymagające wysokiej ostrożności.
i. Wymagania dotyczące produktów będących przedmiotem handlu.
Termin szkolenia:
02.12.2024 - szkolenie w formie online - zgłoszenia na szkolenie przyjmowane są do 22.11.2024
Koszt szkolenia:
600 pln netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/wymagania-ifs-brc
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
Zapytaj organizatora o szczegóły