✅ Wymagania systemu HACCP (stacjonarne lub online) ✅
Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
System HACCP to fundament wszystkich systemów jakości w branży spożywczej. Jeśli zależy Ci na zgłębieniu kluczowych założeń tego systemu oraz zdobyciu praktycznej wiedzy dotyczącej jego wdrażania, utrzymania i doskonalenia, to szkolenie jest dla Ciebie!
Szkolenie skierowane do
Dla kogo jest to szkolenie?
- Dla osób odpowiedzialnych za wdrażanie i nadzorowanie systemów bezpieczeństwa żywności,
- Dla audytorów wewnętrznych i kierowników działów jakości,
- Dla wszystkich, którzy chcą poszerzyć wiedzę na temat systemu HACCP.
Program
Czego dowiesz się podczas szkolenia?
- Poznasz 7 zasad HACCP oraz 12 etapów wdrażania systemu,
- Dowiesz się, jak przeprowadzać analizę zagrożeń i identyfikować Krytyczne Punkty Kontrolne (CCP),
- Zrozumiesz, jak wdrażać Dobrą Praktykę Higieniczną (GHP) i Produkcyjną (GMP),
- Zyskasz wiedzę niezbędną do skutecznego nadzorowania systemu HACCP w swojej organizacji.
Warunki uczestnictwa
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
SZKOLENIE OTWARTE:
Zapraszamy również na szkolenia otwarte organizowane w formie online. Aktualne terminy szkoleń dostepne na stronie https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/food-fraud-&-food-defense
Cena szkolenia otwartego:
550 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/wymagania-systemu-haccp
Zapytaj organizatora o szczegóły