Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h
Szkolenie ma na celu ma na celu przybliżenie tematyki wytwarzania i magazynowania odpadów w firmach oraz przekazanie
praktycznych informacji pozwalających na zgodne z przepisami wypełnianie obowiązków w zakresie gospodarki opadami.
Szkolenie skierowane jest do przedstawicieli podmiotów wytwarzających odpady, specjalistów ds. ochrony środowiska
chcących poszerzyć kompetencje w zakresie gospodarki odpadami, wszystkich zainteresowanych tematyką szkolenia.
1. Definicje i pojęcia gospodarki odpadami.
2. Rodzaje magazynowania odpadów.
3. Pozwolenie na wytwarzanie odpadów.
4. Zezwolenia na zbieranie i przetwarzanie odpadów.
5. Monitoring miejsc magazynowania odpadów.
6. Szczegółowe warunki magazynowania odpadów.
7. Magazynowanie odpadów niebezpiecznych.
8. Przekazywanie odpadów uprawnionym podmiotom i osobom fizycznym i transport odpadów
9. Wytwarzanie odpadów w czasie prac remontowych.
10. Kary za naruszenia.
11. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=15840&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_ENVI&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2023/01/Program-211-ENVI_Wytwarzanie-i-magazynowanie-odpadow-w-praktyce_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły