Zarządzanie alergenami w żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 12.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h
Cel szkolenia
- Zapoznanie z tematyką alergenów w kontekście naukowym, prawnym, systemowym (systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności)
Szkolenie skierowane do
- Pracowników firm z branży spożywczej
- Osób zajmujących się bezpieczeństwem żywności, HACCP, procesami produkcji oraz opracowaniem etykiet
Program
- Substancje alergenne – kontekst naukowy:
- alergeny w świetle prawa żywnościowego
- etykieta
- ilości w wyrobie: SO2, gluten itd.
- alergeny a zasada przenoszenia
- Alergeny – studium przypadku (wybrane problematyczne sytuacje w branży spożywczej związane z wycofaniem produktów z rynku itp.)
- Alergeny – kontekst systemowy:
- surowce
- proces – instalacja
- kontaminacja krzyżowa
- zafałszowania
- analiza zagrożeń
- Zakończenie szkolenia
Warunki uczestnictwa
Cena 595 PLN + 23% VAT - za udział 1 osoby w szkoleniu zdalnym
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w PDF, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=58912999
Zapytaj organizatora o szczegóły