Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 28.01.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Webinarium ma na celu zapoznanie uczestników z metodami obliczeniowymi szacowania zawartości mięsa i wody dodanej
w oparciu o przewodnik CCFRA 2007.
Szkolenie skierowane jest do technologów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli jakości i bezpieczeństwa
żywności, pracowników laboratorium.
1. Zawartość mięsa metoda obliczeniowa – definicje stosowanych parametrów.
2. Zawartość mięsa metoda obliczeniowa – stosowane metody analityczne.
3. Nitrogen factors.
4. Obliczanie zawartości mięsa z zastosowaniem zmodyfikowanej metody Stubbs and More.
5. Obliczanie zawartości wody dodanej.
6. Podsumowanie szkolenia, pytania.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=18681&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_WEB&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/10/Program-22-WEB_Zawartosc-miesa-i-wody-dodanej-w-produktach-miesnych_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły